Professionel haveservice med godt resultat

Se herunder

Hvad vi tilbyder indenfor haveservice

Haveservice i Glostrup, Hvidovre, Albertslund, Rødovre

Har I behov for en hjælpende hånd med professionel haveservice? Larsens Erhvervsservice har stor erfaring med haveservice både for virksomheder, institutioner og boligforeninger blandt andet i Lyngby, Ballerup Hvidovre, Rødovre, Herlev og Glostrup og kan tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver.

Indenfor haveservice kan vi blandt andet være behjælpelige med:

•    Hækklipning
•    Græsslåning
•    Beskæring af buske og træer
•    Beplantning
•    Generel vedligeholdelse af grønne områder

Veludført arbejde med kvalitet i centrum

Når haveservice skal udføres, er omhyggelighed og grundighed selvsagt to meget væsentlige nøgleord. Hos Larsens Erhvervsservice vægter vi altid kvaliteten af det udførte arbejde meget højt, og derfor kan I som kunde hos os altid forvente, at I vil få lavet et veludført og gedigent stykke arbejde med et godt resultat.

Vi er omhyggelige og har desuden mange års erfaring indenfor haveservice, hvilket gør, at I trygt kan vælge os til at hjælpe jer med løbende vedligehold af grønne arealer.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Hos Larsens Erhvervsservice lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde skræddersyede løsninger, der matcher lige netop det behov, som I måtte have – uanset arbejdets omfang.

I tidens løb har vi lavet skræddersyede løsninger både til virksomheder såvel som til en lang række boligforeninger, virksomheder og institutioner i en stor del af områderne omkring Glostrup, Herlev, Rødovre, Hvidovre, Ballerup og Lyngby – og vi er naturligvis parat til at strikke en løsning sammen, som efterkommer netop de ønsker og krav, som I måtte have.

Få et uforpligtende tilbud på haveservice i dag

Er I interesseret i professionel hjælp til haveservice, står vi selvfølgelig klar til at skræddersy en unik løsning til netop jeres behov og budget. Vi er fleksible og sørger for at strikke en løsning sammen, som tager afsat i, hvor hyppigt I ønsker hjælp til haveservice.

Kontakt os i dag telefonisk på 26 16 93 83 eller send os en mail til info@larsens-erhvervsservice.dk og få en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe netop jer.

Haveservice i Glostrup, Hvidovre, Albertslund, Rødovre

Kontakt os for et uforpligtende tilbud