Professionel hjælp til gulvbehandling

Se herunder

Hvad vi tilbyder indenfor gulvbehandling

Vi varetager både større såvel som mindre opgaver indenfor gulvbehandling og kan blandt andet hjælpe til med vedligeholdelse af trægulve, vinylgulve og linoleumsgulve.

Gulvbehandling i Glostrup, Hvidovre, Albertslund, Rødovre

Larsens Erhvervsservice besidder stor erfaring indenfor oliering af trægulve samt vedligeholdelse af trægulve og trapper – blandt andet i områderne Glostrup, Rødovre, Hvidovre, Albertslund, Ballerup og Herlev.


Omhyggeligt og veludført arbejde

Vi besidder mange års erfaring indenfor vedligeholdelse af gulve og har blandt andet lavet polishbehandling af linoleumsgulve, vinylgulve og trægulve – både på større såvel som mindre arealer.

Med manges års erfaring samt et stor fokus på kvalitet og omhyggelighed, er vi et godt kort at have på hånden for jer, der gerne vil være sikker på at få lavet et godt og veludført stykke arbejde i forbindelse med gulvbehandling.

Igennem tiden har Larsens Erhvervsservice beskæftiget sig med at varetage en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver indenfor gulvbehandling – både for virksomheder såvel som institutioner og boligforeninger.

Kompetent og professionel rådgivning indenfor gulvbehandling

I forbindelse med behandling og vedligehold af gulve, er det altid rart at kunne rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan yde kompetent rådgivning omkring valg af løsning, således man sikrer, at man får det bedste resultat.

Larsens Erhvervsservice besidder stor erfaring indenfor gulvbehandling, hvilket gør, at I altid trygt kan rådføre jer med os, når I skal have foretaget en behandling af gulv.

Vi skræddersyr en løsning, der passer specifikt til netop jeres konkrete behov og sørger for at rådgive og hjælpe jer til at få valgt den helt rigtige løsning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Såfremt I søger professionel hjælp til gulvbehandling fra en erfaren og professionel fagmand, står vi hos Larsens Erhvervsservice klar til at give en hjælpende hånd med opgaven.

Vi skræddersyr naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud på hjælp til gulvbehandling hos netop jer.

Ring i dag på tlf. 26 16 93 83 og hør mere.

Gulvbehandling i Glostrup, Hvidovre, Albertslund, Rødovre

Kontakt os for et uforpligtende tilbud