Gartnerservice af professionel og erfaren gartner

Se herunder

Hvis i har behov for hjælp fra en erfaring gartner

Har I behov for hjælp fra en erfaren gartner, der sætter kvalitet og omhyggelighed i centrum? Larsens Erhvervsservice tilbyder professionel gartnerservice, hvor vi hjælper med at vedligeholde og passe grønne arealer.

Gartnerservice i Glostrup, Rødovre, Hvidovre,  Ballerup

Igennem tiden har vi taget hånd om en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver både for boligforeninger såvel som for virksomheder og institutioner – blandt andet i Glostrup, Rødovre, Hvidovre,  Ballerup, Lyngby og Herlev.

Vi kan blandt andet hjælpe til med:

•    Hækklipning
•    Græsslåning
•    Beskæring
•    Beplantning
•    Træfældning

Med andre ord spænder vores arbejdsområder bredt, og vi står naturligvis klar til at skræddersy en god løsning, der passer til netop de konkrete behov, som I måtte have.

Veludført gartnerservice med fokus på grundighed

Vi er grundige i vores arbejde og går meget højt op i at sikre, at I som kunde hos os vil få lavet et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet.

Vi er i besiddelse af al nødvendigt udstyr og er med mange års erfaring det trygge valg for dig, som gerne vil have professionel hjælp til gartnerservice.

Få en fast aftale skræddersyet til jeres behov

Hos Larsens Erhvervsservice kan vi tilbyde netop jer en fleksibel løsning med gartnerservice, hvor vi løbende vedligeholder grønne områder og sikrer, at jeres arealer altid er pæne og velholdte.

I har hos os mulighed for at få lavet en unik og skræddersyet løsning, som matcher jeres behov, ønsker og budget.

Få et tilbud på gartnerservice i dag

Er I interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde med Larsens Erhvervsservice, og vil I gerne have strikket et helt uforpligtende tilbud sammen på en løsning, der lever op til jeres specifikke krav og ønsker? I så fald er I mere end velkommen til at give os et kald og få en uforpligtende dialog om mulighederne på tlf. 26 16 93 83 eller sende os en mail til info@larsens-erhvervsservice.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer og til at hjælpe med professionel gartnerservice.

Anlægsgartner i Hvidovre, Albertslund, Ballerup, Lyngby, Glostrup og Rødovre

Kontakt os for et uforpligtende tilbud