Ejendomsservice for boligforeninger, institutioner og foreninger

Se herunder

Hvad vi tilbyder indenfor ejendomsservice

Søger I en dygtig og erfaren person til at hjælpe jer med ejendomsservice? Larsens Erhvervsservice har i løbet af de sidste mange år hjulpet en bred vifte af både boligforeninger såvel som virksomheder med løbende ejendomsservice.

Ejendomsservice i Glostrup, Hvidovre, Albertslund, Rødovre

Hos Larsens Erhvervsservice har vi stor erfaring indenfor en bred skare af forskellige opgaver indenfor ejendomsservice og har blandt andet hjulpet en lang række boligforeninger, institutioner og foreninger i Ballerup, Hvidovre, Albertslund, Lyngby, Rødovre, Herlev, Glostrup og omegn.

Vi står klar til at hjælpe med en bred vifte af forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsservice – herunder:

•    Trappevask
•    Vedligeholdelse af grønne områder, fortov og gård
•    Rengøring af fælleslokaler m.v.
•    Aflæsning af målere
•    Udskiftning af batterier og pærer

Med andre ord kan vi tage hånd om mange typer af opgaver og går desuden højt op i at sikre, at I som kunde hos os vil få udført et solidt og veludført stykke arbejde.

Veludført ejendomsservice af høj kvalitet

Omhyggelighed og grundighed vægtes højt, når vi hjælper med ejendomsservice. Vi er altid grundige i forbindelse med servicering af ejendomme uanset, om vi skal hjælpe til med vedligeholdelse af grønne områder, trappevask, rengøring af fællesarealer og lignende – og med mange års erfaring i faget er vi derfor det sikre valg for jer, der gerne vil have lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet indenfor de aftalte rammer – og den aftalte tidshorisont.

Konkurrencedygtige priser på ejendomsservice

Såfremt I som virksomhed eller boligforening ønsker at få en hjælpende hånd med ejendomsservice til en favorabel pris, vil der være god mulighed for, at vi hos Larsens Erhvervsservice kan hjælpe jer med at udføre de ønskede arbejdsopgaver – og til en konkurrencedygtig pris.

Vi vægter nemlig højt, at I som kunde hos os får lavet et solidt stykke arbejde indenfor et attraktivt prisleje.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov

Vi står klar til at skræddersy netop den løsning, som passer til jeres konkrete behov – ring i dag på tlf. 26 16 93 83 og lad os sammen finde frem til den helt rigtige løsning som passer til netop jeres behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud