Anlægsgartner med stor fokus på kvalitet

Se herunder

Hvad vi tilbyder indenfor anlægsgartneri

Ønsker I hjælp fra en erfaren anlægsgartner med stor fokus på kvalitet og omhyggelighed? Hos Larsens Erhvervsservice kan vi som professionel anlægsgartner hjælpe med at tage hånd om alt gartnerarbejdet uanset, om I ønsker hjælp som boligforening, institution eller virksomhed.

Anlægsgartner i Hvidovre, Albertslund, Ballerup, Lyngby, Glostrup og Rødovre

Vi besidder mange års erfaring som anlægsgartner i Hvidovre, Albertslund, Ballerup, Lyngby, Glostrup og Rødovre og står klar til at hjælpe med både store såvel som små opgaver.

Mange typer af anlægsgartner opgaver løses
Igennem de sidste mange år har vi som anlægsgartner taget hånd om en bred vifte af forskellige typer af opgaver – blandt andet:

•    Belægning af fliser
•    Beplantning
•    Vedligehold

Kort og godt kan vi varetage en bred vifte af forskellige typer af opgaver – og tager gerne hånd om både store som små opgaver.

Gartnerarbejde hos virksomheder, institutioner og foreninger

Larsens Erhvervsservice har i tidens løb tage hånd om mange typer af arbejde som anlægsgartner – både for virksomheder, institutioner og foreninger i områderne omkring Ballerup, Lyngby, Glostrup, Rødovre, Hvidovre samt Albertslund, og vi står naturligvis også klar til at hjælpe netop jer med arbejdet.

God service og omhyggelighed i centrum

I forbindelse med vores arbejde som anlægsgartner går vi højt op i at sikre jer som kunde et godt resultat – uanset arbejdets omfang og opgavetype.

Vi sørger omhyggeligt for at holde alle grønne områder pæne og i orden – og udfører altid arbejdet indenfor de aftalte rammer – og til den aftalte pris.

Uanset om I ønsker hjælp som institution, forening eller virksomhed, kan I derfor altid trygt lade valget falde på Larsens Erhvervsservice som jeres foretrukne anlægsgartner.

Ønsker I et uforpligtende tilbud?

Står I og mangler professionel hjælp fra en erfaren anlægsgartner, der kan tage hånd om græsslåning, hækklipning, beskæring og generel vedligehold af grønne arealer, står vi klar til at hjælpe jer med opgaven og udarbejder gerne et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag på tlf. 26 16 93 83 hvis I ønsker at få mere at vide.

Anlægsgartner i Hvidovre, Albertslund, Ballerup, Lyngby, Glostrup og Rødovre

Kontakt os for et uforpligtende tilbud